Aanvraag indienen voor een alpaca workshop of een fotoshoot

Hoe reserveren?

We raden aan om niet te lang te wachten met reserveren. 

De voorbije jaren zaten we in onze planning meestal al een jaar verder te plannen. 


Echter zal de reservatie vanaf dit jaar anders verlopen zodat ikzelf en de dieren ook wat meer rustpauzes tussendoor hebben en we makkelijker workshops kunnen herplannen wanneer deze onverwacht toch niet kunnen doorgaan door bijvoorbeeld het weer. 


Het zal vanaf nu enkel nog mogelijk zijn om 3 maanden vooruit te reserveren. Zijn alle data bezet dan zal er een tijdelijke stop worden gezet op de inschrijvingen. Vanaf de volgende periode terug wordt ingepland, zal dit verschijnen op de facebookpagina en de website. U dient hiervoor dus zelf niet te mailen. 

Wanneer er geen aanvraagformulieren kunnen worden ingezonden (en de data dus volzet zijn) dan verschijnt er op deze pagina hierover een duidelijke melding, alsook zullen onderstaande hyperlink knoppen niet werken en kan u het aanvraagformulier tijdelijk niet invullen.


Wanneer is mijn workshop definitief ingeboekt?

Uw workshop is pas officieel ingeboekt wanneer beide partijen een datum en uur zijn overeengekomen en u van mij persoonlijk een bevestigingsmail hierover terug ontvangt via e-mail. Afhankelijk van welke soort workshop zal er ook eerst een aanbetaling gebeuren voordat uw datum definitief gereserveerd is.


Heel soms, door de verstrengde beveiliging van sommige email-providers (voornamelijk hotmail-accounts), kan uw reservatie bevestigingsmail perongeluk in uw spambox terecht komen. Hou deze daarom ook goed in de gaten.

Aanvraagformulieren


Hieronder kan u alle (beschikbare) workshops en de aanvraagformulieren terugvinden.

Let er goed op dat u het juiste formulier kiest.

 Alpaca date

Escape 't Pagadderke

Alpaca's en tapas

Alpaca agility

OF

Alpaca relax

Fotoshoot met alpaca's

Paardenfotografie